Könyv készítés

Cégünk teljes átfutással tudja elkészíteni kiadványát, az ötlettől (arculattervezés, nyomdai előkészítés), nyomási és köteszeti munkafolyamatokon keresztül a csomagolásig! Minden nyomdai folyamat megtalálható nálunk, ami a sikeres termék gyártásához kell és szükséges (pl.: reklám, marketing vagy szállítmányozási, logisztikai katalógusok, receptfüzetek, folyóiratok, magazinok és műszaki szakkönyvek stb).

Keménytáblás könyvek készítése – Némedy Nyomda Budapest

Nyomdai munkáink elsőszámú profilja: a nagyüzemi könyvkészítés – könyvgyártás – könyvnyomtatás (vászon borítású, puhafedelű és keményfedelű könyvek). Ezeken belül is a keménytáblás, cérnafűzött könyvek, valamint a ragasztókötött kartonált, és a ragasztókötött, cérnafűzött kartonált kivitelek. Minden gépünk rendelkezésre áll, ezek hatékony és gyors legyártására, akár több ezer példányban is!

.

Gépparkunk legfontosabb egysége a B/2-es méretű Heidelberg Speedmaster 5 színes nyomógép, amely az egyszínes fekete, egyszerűbb anyagoktól (szórólap, árjegyzék, használati útmutató, meghívó, termék és borcimke) – a színes és igényes fotóalbumokon át az évkönyvekig bármit képes kinyomni íves ofszet nyomási technológiával. Ezek mellett, mint termék: a katalógus, a prospektus (pl. könnyűipari – szerszám, gép, autóalkatrész, berendezés stb.), a termékismertető (pl. gyógyszeripari, élelmiszeripari – sütemény, édesség, bor stb.), a szórólap és a különböző egyedi méretű könyv tervezése, készítése és nyomása is megoldható kis és nagy példányszámban. Az optimális és megfelelő színhelyességet a folyamatos bemérés és gépmesterünk több éves szakmai tudása garantálja. Minden kiadványt álló és fekvő formátumban is elkészítünk.

Teljes körű kötészeti részlegünk (gépi könyvkötészet), az ívek hajtogatásán kívül, összehordással, cérnafűzéssel, irkafűzéssel is segíti a munka folyamatosságát! Remek szakembereink, több tíz éves tapasztalatot halmoztak fel az évek során könyvkötészetünkön! Ragasztókötő gépünk évek óta végzi a kartonált fedelű könyvek beakasztását (cérnázva is). Keménytáblás könyveinkhez helyben készítjük el a keménytáblát, melyet készre kötünk. Diplomamunka, szakdolgozat és prezentáció (műbőr vagy vászon borítású) kötését is vállaljuk, továbbá könyv javítást és szétesett belív újrakötését is.

Ofszet nyomdánknak másik fontos nyomdai terméke a színes, többoldalas, hajtott – irkafűzött (esetenként lefűzhető omegakapcsos) reklámkiadvány (katalógus) vagy brossúra (fényes – matt fóliázott, formalakkozott vagy stancolt kivitelek).
Ezek tartalmát, megjelenését tekintve lehetnek például: építőipari, kereskedelmi, turisztikai idegenforgalmi hotel, ruházati, faipari, bútoripari vagy gépipari katalógus, prospektus, termékismertető, akciósújság, leporello és szórólap. A fenti termékek (kiadványok) készítése, látvány tervezése, szerkesztése, képek szkennlése, esetleges tördelése mind a grafikai stúdióban történik, a nyomda területén.

Amint elkészül a kiadvány arculattervezése és nyomdai előkészítése, olcsón – kedvező árakon kinyomtatjuk Budapesti nyomdánkban, mely a XVI. kerületben Cinkota – Árpádföld határvonalában, az Auras ipartelepen található. Azonban, ha nem szeretné íves nyomásra, ofszetnyomtatásra átadni a készre szerkesztett könyv vagy katalógus legyártását, akkor internetes (online, webes) ekönyvként, e-katalógusként is elkészítjük (PDF formátumban) gyorsan és rövid határidővel. Megbízható, teljes körű nyomdai szolgáltatással és referencia munkákkal várjuk Önt, mint nyomdaipari szolgáltató Budapesten!

Nyomdánk és kötészetünk saját gyártású termékein kívül, más Partnereink részére is vállal nyomási szolgáltatást, bérkötészeti tevékenységet, valamint kötészeti részmunkafolyamatokat is!